Antonio Nadal

fachada

L’empresa ANTONIO NADAL és una empresa dinàmica i amb constant evolució, fets importants donats pels valors d’una família que creu molt en els seus productes i la seva manera de fer.

L’activitat ANTONIO NADAL ha conegut un constant creixement gràcies a la diversificació dels seus serveis i productes, i a l’augment de la seva cartera de clients, adquirint una gran confiança, fidelitat i credibilitat.

Actualment ANTONIO NADAL SA compte amb un gran equip humà format per unes 40 persones i fabrica i comercialitza al voltant de 180 tipus de begudes diferents. De tots aquests productes destaquen el PALO TUNEL i les TUNEL DE MALLORCA que estan protegits, respectivament, mitjançant la Denominació Geogràfica del Palo de Mallorca i la Denominació Geogràfica de les Herbes de Mallorca.

El mercat d’ANTONIO NADAL és fonamentalment les Illes Balears on té presència a tots els segments del sector. També té una presència molt notable a la costa mediterrània de la península Ibèrica i a les Illes Canàries. La presència a aquests llocs fa que sigui un fet estratègic per l’empresa a l’hora de l’exportació a altres països ja que actua com un aparador internacional pel turisme.

Actualment exporta a països europeus com Portugal, Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Andorra, Luxemburg, Anglaterra, Rússia, Ucraïna, Bielorússia, Letònia, Estònia, Xipre, Txèquia, Eslovàquia, Hongria, Grècia i Holanda. També ha començat a exportar els darrers 3 anys a països Sud americans i Asiàtics, com Perú, Panamà, Corea, Japó, Xina o Índia.

Antonio Nadal S.A. es concentra actualment en l’expansió cap a nous mercats europeus i fora de la Unió Europea, fet estratègic i fonamental per la supervivència futura d’una empresa amb solidesa i estabilitat empresarial.

L’expansió en mercats exteriors es basa sobretot en el licor d’herbes TUNEL DE MALLORCA que és el producte amb més popularitat gràcies a la influència del turisme de les Illes Balears.

La fàbrica TÚNEL ha invertit durant el trienni 2009-2012 en una nova remodelació integral de les seves instal·lacions ubicades en el polígon de Marratxí. Aquesta remodelació ha tingut com a finalitat dos objectius principals: per una banda, la rehabilitació integral de l’edifici per tal d’optimitzar-lo en matèria d’eficiència energètica i modernitzar-lo amb nous serveis pels clients com la creació d’una sala per formació de bàrmans i misologia pel desenvolupament dels productes d’Antonio Nadal SA enfocats principalment a la cocteleria i; per altra banda, la remodelació de les seves instal·lacions, noves línies d’embotellat, nous processos d’elaboració automatitzats i ampliació de nous equips de laboratori pel departament de Qualitat i R+D, tot per poder atendre amb eficiència el seu creixement i desenvolupament a nivell internacional.

EMPRESA